Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today..

måndag 2 november 2009

Passar på då barnen sover middag..



annars är det inte mycket tid till att blogga. Fullt upp. Hela tiden. Men det är så det ska vara.


Undrar eg vad man gjorde med all tid innan barnen. Man hade ju all tid i världen till att göra saker. FÖR mycket tid =0




Nåja, vad har då hänt denna veckan? Bästaste Rebecca har vart här 2 ggr på en vecka. Har nog aldrig hänt=) Men det var kul. Man umgås ju inte så mycket längre, som man gjorde tidigare. Det är lite synd med att bo här ute. Folk har ju inte samma möjligheter att ta sig hit, som när man bodde i stan. Fast det börja bli ett tag sen nu. 3 år sen närmare bestämt.




Tänka sig. Tiden går. Inte länge till våran gumma blir 3 år heller =/ Lilleman bara växer o växer. Han är snart 3 månader nu.




Det fina med att vara förälder är att se sina barns framsteg o utveckling. Allt från första ögonblicket, leendet,skrattet,jollret, börjar kryma, få tänder, börjar gå, första orden, meningar, . Magiskt. Är så stolt o lycklig över mina små troll. Dom är det bästa och mest värdefulla som hänt mig.




I torsdags var jag med Rebecca på invigningen av gallerian här i stan. Väldigt mkt folk, men oj vilken fin galleria!




Igår var vi till svärföräldrarna i Heden på middag. Fick träffa Nova och Isaks kusin, Axel. Söt liten 6 veckers kille=) Väldigt roligt åxå, med någon nära, som har bebis. Lite tråkigt att man inte har så många (läs inga) andra man umgås med som åxå har barn. Som man kan umgås med o hitta på saker på mammaledigheten. Synd att Ninni Erik o Axel bor i Umeå, blir så lång att åka för en sväng på stan=) Nåväl imorgon ska vi umgås, innan dem åker mot Umeå igen. Blir säkert hur trevligt som helst!
Världens bästa pappa=)............och mamma ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar