Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today..

måndag 5 juli 2010

Kulen helg!

Fredag förmiddag åkte vi in till stan för att gå på Tivolit med barnen. Det uppskattades av Nova, väldigt mkt. Till en början såg hon skeptisk ut, men sen ville hon åka. Mysigt med karuseller, sockervadd och varma chips=) Sen åkte vi iväg till barnens mormor där dem skulle övernatta en dag. Hem, snabbduscha och iväg till Ante o Tessan. Väl framme fick vi en välkomstdrink, som var S U P E R G O D =) Till middag serverades det Kyckling Carbonara med färsk pasta. Oj så gott alltså! Blev att vi surrade i timmar och rätt vad det var stod kl på . 23.30. Ut på Aliveområdet och träffade lite kära arbetskamrater bla. Sen gick vi tbx till A o T´s lägenhet och drack en kopp the, surrade massa till, och sen sängdags.

Lördagen mötte vi upp barnen o mommo på Tivolit, där det blev mer karusellåk, sockervadd och hamburgare. Nova trivdes som fisken i vattnet, och det var så roligt att se=) Värmer så i mamma-hjärtat att se sina barn lyckliga=)
På kvällen kom A o T och grillade. Trevligt!

Söndag tog vi det lungt, åkte på middag hos mamma, sen åkte vi hem med Moster F som ska tjänstgöra lite här i veckan. Hon var äver här förra veckan, så himla skönt med extrahjälp!


På fredag åker vi med Danielssyster m fam till Lycksele på en liten minisemester, ska bo i stuga, gå i djurparken, bada och bara mysa på. Kommer nog bli hur trevligt som helst. Hade även sett fram emot en tripp till Arvidsjaurarna i Storuman, men det gick åt skogen, då dem skulle iväg..

Jaja, de kommer andra turer. Nu blir det kortspel med världens bästa A o F =)












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar