Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today..

tisdag 24 augusti 2010

BVC

Isak hade sin 1 års kontroll hos BVC idag. Gick bra, han växer så det knakar. Sen fick han även 1 års vaccinet. Stackars! Inte kul..men rätt gullig var han. När vi skulle gå efter sprutorna var tagna, så sa Sköterskan " Hej då Isak" och log. Han tittade tillbaka mot henne med världens ledsna/sviken blick. Nämen ohhh huvva nu får jag dåligt samvete, sa sköterskan då han tittade på henne. Hon sa förövrigt att han hade de vackraste ögon hon sett. Rar sköterska vi har=)


Sen gick vi uppåt stan och skulle inhandla barnen nya sockar. Nova fick barbasockar, och ett par gulprickiga. Sen en ny tröj-klänning. Köpte henne även nya fingervantar nu när det blivit kyligare ute. Det bästa av allt var att inget av det kostade. Hade en check på HM på 200kr, och på Lindex fick jag tillgodo 129kr då jag lämnade tillbaka en Hello Kitty t-shirt som Lindex kallar tillbaka, då tröjan hade höga gifter i trycket...Läskigt!






Nova hade sin första dagisdag sen semestern nu idag. Gick visst jättebra. Var D som både lämnade och hämtade idag, faktiskt! Han var lika ledig från jobbet. Nu är han och fixar i garaget så vi har åtminstånde en bil att lite på. Väldigt tur att han är så händig och bra på bilar. Då är det "bara" delar som behöver betalas, och inte arbetet. Som ett stycke i sången jag brukar söva barnen med- "Lille far, lille far,lille söte faren, en sån karl, en sån karl, de är tur vi har en"! =)


Nä hörrni, om man skulle bläddra igenom IKEA katalogen en gång till! Åhh, hittat sååå många fina saker!! Man skulle ha ett gäng 1000 lappar till övers=)









2 kommentarer:

  1. Naaw, sötIsak!
    Vad kul att se vad ni shoppat, fortsätt visa sånna roligheter. Men hallå, hade ju velat se Barbasockarna också juh =)
    Hmm, det där med IKEAkatalogen är orättvist!
    Kollar uppgivet postlådan varje dag...

    SvaraRadera
  2. Jo Milly är en riktig motorbrud, jag är lite besviken, hade vela ha henne som shopping kompis men hon får väl joina Krille i garaget istället=)

    Vad fint du har köpt till Nova=)

    SvaraRadera