Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die today..

måndag 9 augusti 2010

Helgbus!

Världens bästa mamma kom förbi och övernattade här tidigare i veckan som var. Blev mycket surr och snack och lite kvällsgott. Tänk att just jag skulle få just henne som mamma. Jag är lyckligt lottad! Barnen blir så glada då hon är här åxå=)

Sen kom världens bästa Ninni och Axel förbi en dag och sällskapade. Vi var mest ute, eftersom det var finväder. Vi hade ingen pump till badpoolen, så vi fick turas om att blåsa upp den..tur den inte är SÅ stor=)

I lördags kom äntligen världens bästa storasyster Marre hit med man och 2 av barnen och övernattade, så himla kul, måste göras oftare! Trist att det är en bit att åka, så synd att man inte bara kan ta barnvagnen och gå en prom och hälsa på.

Igår så fyllde världens bästa syster Anna 19, så jag och barnen for dit och gav present och fikade lite

Idag följde jag och barnen med världens bästa svärmor,Ninni och Axel till luleå för att hälsa på Viktoria Jocke och Alicia. (Daniels kusin,sambo och barn). De gifte sig nu i sommar, så vi åkte och grattade. Kul att träffa dom, var säkert 2 år sen sist=)

Imorgon är världens bästa sambo ledig, så då ska vi åka och köpa Isak presenter, våran kille blir ett år på torsdag!=) GUUUUUUD vad tiden går!! Onsdag ska jag träffa en studievägledare och planera för lite studier är det tänkt=) Spännande! Torsdag blir det som sagt kalas och fredag får vi se vad den dagen erbjuder. Lördag ska vi åka och fiska med Ante och tessan. Najs vecka!

2 kommentarer:

  1. Visst är dom söta. Dom är ifrån Spanien, från Sa Ra med andra ord. :) Jätte fin bild på dig och Daniel för övrigt.

    Har ni tänkt ha nå kalas för Isak föresten? Det är väl på Torsdag han blir ett år, herregud vad tiden går fort. Hur som helst, ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. tack tack=) jo jajemän! På torsdag är det kalas, så då får ni gärna komma och fika!=)

    SvaraRadera